Talousrikokset – 
Talousrikosten menestyksekäs hoito Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Talousrikokset ja varallisuusrikokset ovat Asianajotoimisto Lex Helsinki Oy:n osaamisen ydintä. Olemme avustaneet talousrikosten vastaajia mm. WinCapita-tapauksessa ja Friisilän räjähdysonnettomuudessa. Talousrikosasioissa on yleensä merkittävät taloudelliset intressit, jonka vuoksi osaavan asianajajan puoleen kannattaa kääntyä mahdollisimman varhain.

Talousrikokset

Talousrikokset erottautuvat muista rikoksista monimutkaisuudellaan, joten sekä tutkinnat että oikeudenkäynnit ovat laajoja ja aikaa vieviä. Onnistunut talousrikosasioiden hoito vaatii kattavaa yritystoiminnan ja talousrikoksia koskettavan lainsäädännön tuntemusta. Yleensä talousrikokset 

ovat kytköksissä verotukseen ja kirjanpitoon, minkä vuoksi rikoksen tutkinta alkaa usein verotarkastuksen yhteydessä. Asianajotoimisto Lex Helsingillä on kattava asiantuntemus yritysten kirjanpitoon ja verotukseen liittyvistä kysymyksistä, joten voimme turvata asiakkaan edun menestyksekkäästi.

Konkurssit

Yrittäjä ei voi aina tunnistaa ennakolta konkursseihin liittyviä riskejä. Velallisen rikoksen ja velallisen epärehellisyyden voi aiheuttaa pelkästään se, että konkurssiin hakeudutaan myöhemmin kuin osakeyhtiölaissa säädetään.

Tutustu hinnastoomme tästä

Hoidamme talousrikoksiin liittyvät tapaukset pitkällä kokemuksella Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla – ota yhteyttä!

Katso yhteystietomme