Slushin Legal Tech -oheistapahtuma Sleetmakers katsottavissa Editan tallenteelta


asianajaja – asianajotoimisto – Asianajotoimisto Lex Helsinki Oy – lakiasiaintoimisto – lakitoimisto – lakimies

Jäikö lippu Slushin Legal Tech -oheistapahtumaan saamatta? Eipä hätää, sillä järjestäjien pyynnöstä Edita striimasi ja tallensi tapahtuman katsottavaksi myös jälkikäteen.

Slushin Legal Tech -oheistapahtuma Sleetmakers järjestettiin 3. joulukuuta Helsingin yliopistolla kooten salin täydeltä oikeusteknologiasta innostunutta yleisöä ja startupeja. Tapahtuman takana ovat Helsingin yliopiston Legal Tech Lab, Finnish Legal Tech Forum ry ja Legal Design Summit. Tapahtumassa kuultiin puheenvuoroja oikeusteknologian tulevaisuudesta ja soveltamisesta sekä startupien lyhyitä "pitchejä" kehittämistään legal tech -ratkaisuista, jotka koskivat muun muassa parempaa tietosuojavaatimusten hallintaa sekä sopimusten laadintaa. Tapahtumassa oli yleisön iloksi myös Startup Alley, jossa startupit kertoivat ständeillään toiminnastaan tarkemmin.
Tapahtuman keynote-puhuja oikeuskansleri Tuomas Pöysti korosti esityksessään oikeusteknologian kehittämisen tarpeellisuutta sekä sitä, että julkisen ja yksityisen sektorin tulee toimia yhteistyössä. Julkinen sektori voi esimerkiksi tarjota neutraaleja alustoja ja dataa sekä tarpeellista rahoitusta yksityisen sektorin käyttöön oikeusteknologian kehittämiseen.
Lisäksi tapahtumassa käytiin keskustelua Eversheds Asianajotoimiston yhteistyöstä startup-yhtiö Ilves Solutions'n palvelusta ja siitä, minkälaiset toimintamallit ovat toimivimpia startupien ja asianajotoimistojen välillä.
Edita osallistui tapahtumaan striimaamalle esitykset livenä sekä tutustumalla startupien tarjontaan.
– Tämä toista kertaa järjestettävä kaikille avoin tapahtuma on kasvanut ja monipuolistunut niin startuppien kuin muiden osallistujien osalta. Alan toimijoiden aktiivinen yhteistyö näkyy positiivisena tulevaisuuden rakentamisena. Nyt on jo selvää, että Legal Techin kehittämisessä ja Legal Designin etenemisessä ei kuitenkaan ole kyse pelkästään pöhinästä, vaan uusia toteutuksia ja palveluita julkaistaan jatkuvasti asiakkaiden käyttöön. On palkitsevaa olla mukana meille tutussa ja inspiroivassa kentässä, joka kehittyy nyt voimakkaammin kuin koskaan aiemmin. Kannattaa seurata ja olla mukana, toteaa Editan Business and Development Director Sari Korhonen.

https://www.edilex.fi/uutiset/58215

asianajaja – asianajotoimisto – Asianajotoimisto Lex Helsinki Oy – lakiasiaintoimisto – lakitoimisto – lakimies – Helsinki – Espoo – Vantaa – lakimies – lakitoimisto – lakiasiaintoimisto – Helsinki – Espoo – Vantaa – sopimusoikeus – konkurssi – saneeraus – talousrikos – vahingonkorvaus – yritysjuridiikka – liikejuridiikka – työoikeus – yhtiöoikeus – lakipalvelut – asianajopalvelut – vahingonkorvausoikeus – rikosoikeus – liikejuridiikan ammattilainen – lakiasiaintoimistot