Maksutileihin liittyvien palveluiden hintoja voi nyt vertailla kätevästi verkossa

asianajaja - asianajotoimisto - Asianajotoimisto Lex Helsinki Oy - lakiasiaintoimisto - lakitoimisto - lakimies

Vertailusivusto kattaa tavanomaiset maksamiseen tarkoitetut tilit, joilta voi nostaa käteistä ja joille voi tallettaa varoja. Kultakin palveluntarjoajalta on vertailussa yksi, palveluntarjoajan yleisimmin asiakkaille tarjoama maksutili. Palvelussa ei ole mukana säästötilejä, joissa varojen nostoa on rajoitettu eikä luotollisia tilejä, joihin ei sisälly mahdollisuutta varojen tallettamiseen.

Palveluiden hintatietoja voi hakea ja vertailla eri pankkien ja niiden konttoreiden sijainnin mukaan. Hintatiedot ovat perushintoja, eikä niissä ole huomioitu mahdollisia palveluntarjoajakohtaisia alennuksia. Alennuksista saa tietoja ottamalla yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan.
Verkkosivustoa ylläpitää riippumaton FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta ja sivuston käyttö on maksutonta. Finanssivalvonnan tehtävänä on tarjota vertailusivusto.
– Maksutilivertailu-sivusto on hyvä esimerkki siitä yhteiseurooppalaisesta sääntelystä, joka on tehty helpottamaan kuluttajien arkea pankkipalvelujen valinnassa. Olemme Suomessa halunneet tuoda vielä enemmän lisäarvoa kuluttajille liittämällä myös tietoa konttorien saatavuudesta vertailusivustolle, Finanssivalvonnan toimistopäällikkö Timo Peltonen sanoo.
Maksutilivertailu-sivusto: https://www.fine.fi/maksutilivertailu

asianajaja - asianajotoimisto - Asianajotoimisto Lex Helsinki Oy - lakiasiaintoimisto - lakitoimisto - lakimies