Euroopan komissio: Esite EU:n tieto- ja tukipalveluista

asianajaja - asianajotoimisto - Helsinki - Asianajotoimisto Lex Helsinki Oy - lakiasiaintoimisto - lakitoimisto

Esitteessä on tiedot jäsenvaltioissa nykyisin toimivista 22:sta EU:n palvelusta. Kukin palvelu tarjoaa räätälöityä tukea joltakin tietyltä alalta. Kyseessä voi yhtä hyvin olla EU:ta koskeva yleistieto kuin yksityiskohtaisemmat aiheet, kuten työpaikan tai yrityskumppanin löytäminen Euroopasta, tutkintojen tunnustaminen taikka hankerahoituksen saanti

Kansalaiset ja yritykset, joiden matkat tai toiminta ulottuvat yli valtioiden rajojen, saavat vastaukset esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat oikeuteni, jos muutan johonkin toiseen EU-maahan? Kuka voi auttaa minua selviytymään toisen EU-maan hallinnollisiin asioihin liittyvistä ongelmista? Miten voin tarjota palveluja muissa maissa? Mitä teen, jos kauppias ei suostu ottamaan takaisin viallista tuotetta? Käytännössä kaikkia varten on omat yhteyspisteensä, jotka tarjoavat palveluja eri ryhmien erilaisiin tarpeisiin.

Tällä esitteellä komissio haluaa ohjata kansalaisia ja yrityksiä löytämään kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivan palvelun.

asianajaja - asianajotoimisto - Helsinki - Asianajotoimisto Lex Helsinki Oy - lakiasiaintoimisto - lakitoimisto